Wollex, Masaj KoltuÄŸu konusunda uzman

Masaj Koltuğu alanında 20 yılı aşkın süredir hizmetinizdeyiz.

YoÄŸun iÅŸ temposuyla yorgun düşen vücudun iyi bir masaj ile kendine gelmesi için artık masaj salonlarına gitmenize gerek yok. Masaj salonlarına gitmek ve gelmek için kaybedeceÄŸiniz zamanı sevdiklerinizle geçirmek isterseniz bir Wollex Masaj KoltuÄŸu'na sahip olarak etkili bir çözüme kavuÅŸabilirsiniz. Bu aÅŸamada yapacağınız araÅŸtırmada yıllarını deneyimiyle masaj koltuÄŸu sektörüyle bir çok ilki baÅŸaran Wollex Masaj KoltuÄŸu firmasını tercih ederek ileride ortaya çıkabilecek riski de ortadan kaldırabilirsiniz. 


Masaj Koltuğu Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Ä°yi ve kaliteli bir masaj koltuÄŸu seçebilmek için kiÅŸinin beden-kilo endeksi ile doÄŸru orantılı bir ÅŸekilde olmalıdır. Özellikle de boyun masajı yapan mekanizmanın tam boyuna uyması ve bu esnada kalça ve bel masajı yapan unsurların da tam noktalara temas etmesi iyi bir masaj için ÅŸarttır. Konuya bu açıdan bakıldığında; masaj koltuÄŸu markaları ve modellerinin yanı sıra boyutlarının da son derece önemli olduÄŸu net bir ÅŸekilde ortaya çıkmaktadır. Seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken bir baÅŸka konu ise masaj koltuÄŸu satışını ve pazarlamasını yapan kuruluÅŸun kendi üretimi olup olmaması ve satış sonrasında servis imkanı saÄŸlayıp saÄŸlamadığıdır. Ä°thalatçı firmalardan alınacak olan masaj koltukları için firmanın çalışmaları kontrol edilmeli, referansları incelenmeli ve ihtiyacınıza yönelik bir masaj koltuÄŸu seçimidir. 


Teknolojinin ilerlemesi ve bu günlere geliÅŸmiÅŸ olarak gelmesi ile masaj koltukları için büyük ölçüde profesyonel çalışma sistemleri saÄŸlanmaktadır. Özellikle masaj koltukları; boyun ve baldır yerlerinde oluÅŸan ve kullanıcı kiÅŸiye yeterli gelemeyen masaj sistemleri; modern 3D ve 4D teknolojileri ile yüksek seviyelere yükselmiÅŸtir. Bu teknoloji ile baldırlarda oluÅŸan ağırlık taşıyamama durumu tarihe karışmış olacaktır. Aynı zamanda spordan önce ve sonra yapılan esnetme ve gerdirme hareketleri modern masaj koltuklarında mevcut bir ÅŸekilde gerçekleÅŸmektedir. 


Günümüzde karşılaşılan rahatsızlıklardan biri uyku, spor sonrası oluşabilen kas çekilmeleri, doğru nefes alıp verememe, sinir sıkışmaları, spora bağlı oluşan damar fonksiyonlarında bozukluk gibi şikayetler modern masaj koltuğu sayesinde en aza indirilmektedir. Ev tipi masaj koltukları ise somut problemlerin dışında soyut olarak hissedilen stres, sinir, yorucu bir günün yaşam içerisindeki olumsuzlukları günümüzde gelişen yeni teknolojilere sahip masaj koltuğunda bulunan ve 3D teknolojisiyle yenilenmiş baş ve boyun destekli masaj yerleri gibi sıkıntıları büyük ölçüde hedeflemektedir.

  • May 28, 2019
  • Comments: 0