Wollex, Masaj KoltuÄŸu konusunda uzman

Masaj Koltuğu alanında 20 yılı aşkın süredir hizmetinizdeyiz.

Wollex Masaj KoltuÄŸu firması olarak uzun yıllardır deÄŸerli müşterilerimize doÄŸru bir masaj koltuÄŸu ve masaj araç gereçlerini sunarak müşterilerimizin güvenini Wollex markası ile kazanmayı baÅŸarmış bulunmaktayız. Ticari masaj koltuÄŸu ve ev tipi masaj koltukları ile insanları saÄŸlık problemleri olmadan düzenli bir masaj ile tanıştırmayı ve benimsemiÅŸ olduÄŸumuz bu vizyon sayesinde saÄŸlık durumları bozulmadan engellemeyi hedeflemekteyiz. 


Rehabilitasyon ve fizik tedavi alanında uzman doktorlarla sürekli irtibat haline bulunduğumuzdan dolayı sağlık sorunları olan bireylere tedavileri konusunda yardımcı olabilecek masaj teknikleriyle donatılan masaj koltuklarının tercihi için danışma ve rehberlik hizmetleri vermekteyiz.


Bu vizyonla; manuel terapi yöntemlerinin evde de sürekliliÄŸini saÄŸlamakta ve saÄŸlığın etkili bir ÅŸekilde korunmasını hedeflemekteyiz. 


Bünyemizdeki onlarca model masaj koltukları ve masaj aletleriyle sizler de kendinize uygun olacak modeli danışmanlarımız ile beraber seçerek eşsiz deneyimler yaşamanız mümkündür. İlk olarak hayatımıza giren Ticari Masaj Koltukları ile ürünlerden bahsedeceğiz. Masaj koltukları ne işe yarar?


Firmamız bünyesinde bulunan 2019 model masaj koltukları dünyanın ilk 1 shape j type ticari masaj koltuÄŸu ile zaman ayarı yapılabilmektedir. Masaj koltuklarında farklı para birimleri tanımlanabilmektedir. Dijital karşılama mesajı ile baÅŸlayan masaj sonra erdiÄŸinde koltuk; basenleri saÄŸ ve soldan hava yastıklarıyla kaplamaktadır. Devamında Shape özelliÄŸiyle sırttan baÅŸlayarak masaj kalça ve bacaklara kadar devam etmektedir. 


3 boyutlu masaj teknolojisi sayesinde yapılan masaj ve hareketler vücutta derinlemesine etki etmektedir. GeliÅŸmiÅŸ airbag sistemiyle bacaklara; zero gravity pozisyonuyla da vücudu ağırlıksız hissettirmektedir. Tüm vücut esnetme ve pasif jimnastik hareketleri de bulunmaktadır. Masajın devam etmesinde salınım hareketleri gerçekleÅŸir. 


Hafızasındaki 6 farklı masaj programları sayesinde kolay kullanım ve konforlu masaj imkanı sağlanmaktadır.


Masaj koltuklarındaki streching teknolojisi ile ayak bölümünü sıkıştırıp aÅŸağı doÄŸru çektiÄŸi sırada sırt kısmını geriye doÄŸru yatırarak tam bir esnetme ve gerdirme saÄŸlamaktadır. 


Masaj koltuğunda kullanılan hava yastıkları motorlu taşıtlarda güvenlik amacıyla kullanılıyor olan hava yastıklarına özgü elastik ve yumuşak materyallerden üretilmektedir. Bu sayede klasik etkileriyle sert dokunuş ve orantısız güç dağılımı önlenmekte ve doğru yere daha esnek ve daha etkili masaj uygulanmaktadır.


Güçlü hava yastığı sayesinde kafa bölgesinde rahatlatıcı ve etkili masaj uygulanmaktadır. 


Omuz hizasındaki hava yastıklarıyla sırt bölgesindeki masajın hem etkisi artmakta hemde omuzların rahatlamasına yardımcı olmaktadır. 


Isı özelliÄŸi sayesinde bel, ayak ve bileklere ısı vererek farklı bir masaj deneyimi sunmaktadır. Sizde hem keyifli bir masaj deneyimi hemde bir gelir elde etmek istiyorsanız müşteri temsilcilerimizle irtibata geçebilir ve detaylı bilgi alabilmeniz mümkündür. 

  • Jun 07, 2019
  • Comments: 0